close
Menu

Avant Kompaktlastare

Originalet från Finland

Över 160 redskap, 18 olika modeller med effekt från 18 till 57 hk.

Avant är perfekta för alla typer av jobb. Kontakta oss om du vill veta mer eller vill provköra.

 

 

Avant 200-serien

225 AVANT 002 web

Mera mångsidig och mycket smidigare än en minitraktor eller en ATV och kan även lyfta och gräva. Den perfekta maskinen för gör det själv-jobb – även i trånga utrymmen. 18 alt. 20 hk bensin. Midjestyrd.

 

Avant 600-serien

Avant_635_003

Proffsens val! Med utmärkt sikt över omgivningen, rymlig förarplats, 8-funktionersjoystick och en hastighet på upp till 22km/tim erbjuder 600-serien snabba och pålitliga maskiner för det dagliga jobbet.
Poclain drivmotorer ger ett pålitligt drivsystem som i praktiken ger ökad dragkraft, hastighet samt hydraulisk parkeringsbroms. Frihjulskoppling är standard.

Avant 300-serien

avant_300_1 web

Avant 320 ger de bästa förutsättningarna för bekvämt arbete i trånga utrymmen. Inom lantbruket är Avant 320 perfekt för utgödsling och utfodring i trånga stall och spiltor, samt till konstruktionsarbeten på gården. 20 hk diesel. Glidstyrd.

 

Avant 700-serien

avant 700 1 web

Det snabba kraftpaketet! Med 700-serien kan du utföra betydligt tyngre arbeten än med de mindre modellerna, utan att förlora smidighet. Nyheten Avant 760i har dessutom 40 procent mer drivkraft och 20 procent lägre bränsleförbrukning än tidigare modeller i serien.

Avant 400-serien

420 AV 014 web

Minstingen bland de stora midjestyrda maskinerna. Kan fås med antingen bensin- eller dieselmotor. Trots sin storlek är 400-serien en kraftfull maskin med gott om plats för föraren. 19 alt. 20 hk.

 

 

Avant R-serien

 

AVANT r28 1 web

 

När det är riktigt trångt
Till skillnad från andra Avantmodeller styr du R-serien från maskinens bakre del. Det gör maskinen lättkörd även när det gäller att backa i trånga utrymmen. 
Dessutom hamnar inte förarhytten utanför vändradien när du svänger.

 

Avant 500-serien

studio 050 web

Större. Tyngre. Starkare.
Storsäljaren som förenar kompakt konstruktion med stor lyftkraft. Med den hydrauliska snabbkopplingen, som är standard på 300–700-serierna, byter du snabbt och enkelt mellan dina redskap.
Poclain drivmotorer ger ett pålitligt drivsystem som i praktiken ger ökad dragkraft, hastighet samt hydraulisk parkeringsbroms. Frihjulskoppling är standard.

 

Avant E5

avant_e5 web

Avant E5 är en helt elektrisk batteridriven lastare. Perfekt för inomhuskörning, samt i icke ventilerade utrymmen som inte tillåter avgasutsläpp. Även för områden med restriktioner för buller t,ex. kyrkogårdar och parker. Avant E5 är utrustad med blybatteri. Avant standardredskapsfäste medför lättare tillkoppling av redskap. yttre hydrauliken i fronten är utrustad med multifasterkoppling med 30 lit/min flöde.

 

 

Tillverkarens hemsida. Importören Nordfarms hemsida

Hitta din närmaste kontakt

Har du frågor? Kontakta vårt team!