close
Menu

Landskapsvård

Perfect resultat varje gång

Perfect tillhör premiummärkena bland betesputsare i Sverige. Dessa holländska maskinerär i allmänhet lite kraftigare och robustare. Ett brett modellutbud gör detmöjligt att hitta en maskin som passar just dig.

Perfect LB

Lågbyggda rotorklippare av mycket robust konstruktion. Maskinerna går stadigt på kraftiga medar.

Perfect ZW

Multiklippare för skötsel av träda, diken, vägrenar, nedklippning av fånggrödor och mycket mer. PTO 540 rpm.

Perfect ZF

Släntklippare som klarar det mesta från gräs till flisning av buskar, sly och grenar. En proffsmaskin för tuffa tag i besvärlig miljö.PTO 1000 rpm.

Perfect KP

KP klarar kraftig gräsväxt med slyinslag och tar stammar upp till 3 cm. Maskinen slår sönder materialet mycket effektivt och det blir rent efter maskinen.

Perfect KW

Maskinerna är utrustade med en fullbredds självrensande bakre rulle, som placerats nära slagrotorn vilket ger optimal anpassning till olika markförhållanden.

Perfect KT

För riktigt tuffa tag! Med Perfect KT får du tillräckligt med kraft för att klippa det mesta. Rotorn på KT320 har en diameter på 273 mm och en godstjocklek på 13 mm. Detta ger en helt otroligt levande kraft. Perfect KT klarar utan problem växtlighet upp till hela 8 cm.

Perfect KR

För front- och bakmontering. Betesputsning av kraftigare gräsväxt. Klarar sly och växtlighet upp till 3 cm. Intelligent växellåda som klarar både höger- och vänstervarv. Hydraulisk sidoförskjutning är standard.

Perfect KM

KM har alla funktioner som KR-modellerna men är betydligt kraftigare i konstruktionen. Gjord för lite tuffare användning.

Hitta din närmaste kontakt

Har du frågor? Kontakta vårt team!