close
Menu

Växtodling

Grégoire Besson, Homburg, Sulky, Junkkari och Jeantil

Grégoire Besson jordbeabetning

Innovativa plogar med böjda åsar där du styr alla viktiga funktioner från traktorhytten. Delburna plogar med in-/onlandfunktion. Vagnsplogar för de allra största fälten. Grégoire Besson ligger i framkant när det gäller att producera plogar för det moderna lantbruket.
Företaget har även stort utbud kultivatorer och djupluckrare.

Homburg täckdikesspolare

Homburg täckdiksspolningsteknik är skonsam eftersom den arbetar med en 5-cylindrig membranpump och ett stort vattenflöde i stället för högt tryck.

Sulky konstgödselspridare

Över- och undergödsling tillhör det förflutna. Exakt spridning och rena kanter utan spill. Med styrsystemen Vision WPD, Stop & Go och Econov får du maximal kontroll över spridningen.

Junkkari såmaskiner

Anpassa såmaskinen efter dina behov. Välj billsystem och behållare. Sedan kan du anpassa ytterligare med flera olika tillval. Du får en såmaskin helt anpassad efter din mark.

Jeantil gödselspridare

Flytgödselspridarna GTi är ekonomiska och lättanvända spridare. Den större vagnen GT är för stora lantbruk och entreprenörer. Mängder av tillval för att anpassa efter dina förhållanden.
Jeantil EVR flytgödselspridare med dokumenterad spridningsprecision är en av marknadens mest sålda flytgödselspridare. Vi på X-Maskiner har lång erfarenhet av Jeantil.

Läs mer på importören Nordfarms sida.

Hitta din närmaste kontakt

Har du frågor? Kontakta vårt team!