close
Menu

Om X-Maskiner

Om X-Maskiner

Vi arbetar med försäljning och service av jordbruk-, entreprenad- och grönytemaskiner. Våra största varumärken är John Deere, Terex, Avant. Vi är återförsäljare av hela Nordfarms sortiment av redskap och tillbehör. Vi har alltid ett brett utbud av bra begagnade maskiner i lager. Kontakta oss när du funderar på att byta maskin. Med ett brett kunnande och ett personligt engagemang vill vi bli din naturliga kontakt för en lyckad maskininvestering. 

Kontakta oss om du är på jakt efter en ny maskin eller reservdelar. Du är naturligtvis välkommen att besöka oss - vi har alltid intressanta maskiner uppställda.

Med all vår ihopslagna erfarenhet täcker vi mer av Sverige; vi finns nu i fyra städer: Hudiksvall, Sundsvall, Östersund och Örnsköldsvik.Vi är din lokala John Deere-handlare i Hälsingland, Jämtland och Västernorrland!

Våra ledord är: personligt engagemang, välutbildad personal, snabb service och förtroende. Vänd dig till någon av våra kunniga säljare - vi väntar på ditt samtal.

Vår servicepersonal och verkmästare har stor erfarenhet och engagemang. Vill du boka service? Vi servar din maskin hos oss eller kommer ut till dig i någon av våra servicebilar, allt för att du ska få snabb och bra service.
Vår reservdelsbutik i Hudiksvall har öppet mellan 07.00-16.00, med lunchstängt mellan 12.00-13.00. I vår butik hittar du alltid reservdelar i original samt ett brett sortiment av tillbehör och delar, bland annat från Olsson i Ellös. Allt du kan tänkas behöva hittar du här.