close
Menu

Lediga jobb

Image

Lediga tjänster

 

 

Maskinsäljare X-maskiner (Örnsköldsvik)

Beskrivning av tjänsten/rollen
 Som säljare på X-maskiner förväntas du driva säljprocessen på egen hand. Boka kundmöten, göra behovsanalysen, offerera och nå avslut. Med det stora ansvaret kommer stor frihet. Ni styr själv över delar av er arbetstid och lägger upp dagen efter ert och kundens behov. Då det geografiska säljområdet är stort och mycket utav säljarens utbildning genomförs på annan ort så förekommer resor med övernattning. Som säljare kommer du utvecklas med vårt tekniska sortiment och kunna påverka hur arbetsplatsen utformas för att vi ska nå de gemensamt uppsatta målen. Din fallenhet för våra produkter kommer avgöra din huvudsakliga säljinriktning och vidareutbildning. Ingen är fullärd så alla våra säljare för en individuellt anpassad introduktionsutbildning och handleds vidare genom karriären.    

 

Beskrivning av bolaget/produkterna
 X-maskiner är ett företag med stora framtidsplaner och en marknadsledande produktportfölj med bland annat John Deere, Scheaff, Avant och Merlo. Företaget utgår från Östersund, Sundsvall, Örnsköldsvik och Hudiksvall. Vi står för både försäljning och service med ca 35 medarbetare totalt.
 X-maskiner omsätter 140 miljoner och ingår i en större företagsgrupp med Nordfarm och Bonnet. Målet för X-maskiner är att bli det självklara valet. Vi vill tillföra värde i kundens egen kalkyl för att på så sätt stärka företagande i Norrland och göra oss till en värdefull partner.

 

 

Kvalifikationer/krav
 Kunna skapa och utveckla kundrelationer
Vara uthållighet i säljprocessen
Ha ett stort produktintresse
Vara Målmedvetenhet
Inneha körkort B

Meriterande
 Inne ha körkort BE
Ha dokumenterat säljresultat

 

Anställningsform
 Tillsvidare

 

Sysselsättningsgrad
 100% ca 40h/vecka

 

Arbetstid och lön
 Fast lön samt provision

 

 

Övrig information

 

Kontaktperson

Thomas Bengtsson
thomas.bengtsson@x-maskiner.se

 

 

Advertising information