close
Menu

Avant e6 - världens grönaste maskin!

Som en Avant 528 fast istället för diesel så drivs den på litium-jon batteri. Så varför har Avant valt "528'an" som ursprungsmodell att stoppa in ett litium-batteri i då? Jo Avant 528 är den mest sålda kompaktlastaren alla kategorier genom alla tider. Den mest allsidiga kompaktlastaren helt enkelt.

Med Avant e6 spar man upp till 34% på diftkostnaden jämfört med en dieselmaskin. Utsläppen är lika med noll och ljudnivån är nästintill obefintlig. Köper man till en snabbladdare som är tillval så kan man ladda en Avant e6 fullt från 0 - 100% på 1 timma. Drifttiden varierar beroende på den hydrauliska belastningen men kort kan beskrivas att kör du med enklare redskap som pallgafflar så kör du upp till 6 timmar på en laddning. Använder du istället en snöslunga så kan drifttiden istället bli 2-3 timmar. Med Avant e6 får du trots laddtider full tillgänglighet under en hel arbetsdag då du under raster och lunch kan passa på att ladda batteriet. 

VEM PASSAR AVANT E6 FÖR? E6'an passar som "handen i handsken" på kyrkogårdar, inomhus och där restriktioner för utsläpp och ljudnivå råder. Jobbar du med t.ex. demolering i en gammal industrilokal eller varför bara inte helt enkelt inomhus så funkar Avant e6 alldeles ypperligt. Här behöver man inte tänka på tillsatser såsom AdBlue eller partikelfilter osv. utan bara arbetet och utmaningarna som ligger framför en. 

Vill du veta mer om Avant e6 så kontakta din närmaste X-maskiner återförsäljare på https://x-maskiner.se/content/view/full/158190