close
Menu

Nordfarm Magasin - beställ gratis prenumeration du också!

Nordfarm har bytt ut den tidigare maskinkatalogen mot ett numera kundanpassat format, nämligen ett magasin som kommer ut sex gånger om året. 2020 släpps 3 nummer till lantbruket, 2 nummer inom entreprenad och 1 nummer till skogsbruket. Meningen med konverteringen från katalog till magasin är att det enklare går att hålla uppdaterad och fräsch information samtidigt som det går att rikta respektive magasin till rätt målgrupp så t.ex. en snickare inte plötsligt får ett magasin som handlar om gödselspridare. Det går även att arbeta tydligare och enklare med tidsstyrda kampanjer. 

Reportage hemma hos slutkunderna! Att vi på Nordfarm vet att maskinparken i Nordfarms produktportfölj är av premiumkvalité råder inget tvivel om. Det är för oss självklart. Däremot är det kanske tröstlöst för oss att försöka ringa kalla samtal, köra "foten i dörren-taktiken" som de dekadenta säljarna brukar göra på t.ex. film. Allt detta för att sälja, sälja, sälja! Det är ingen större hemlighet i att vi på X-maskiner mår bra av att sälja och att sälja rätt. Då behåller vi både jobben och säkrar upp förutsättningarna för matproduktionen, verksamheter som andra yrken med mera. Och med tanke på att en säljare försöker hälla "trolldryck" i just ditt öra så finns det egentligen inget bättre kvitto än att redan befintliga kunder får säga sitt istället. Vi kniper igen, slår på kameran och ger slutkunderna möjligheten att återge hur de upplever våra maskiner. Då och kanske endast då kan ni få en bild om maskinens verkliga kvalité. 

Prenumerera gratis på Nordfarm Magasinen genom att gå in på www.nordfarm.se och registrera dig längst ner på startsidan. 

Äger du en Nordfarm-maskin och vill vara med i ett reportage så kontakta oss på  marknad@nordfarm.se Vi ser fram emot att få komma hem till dig och göra ett reportage.