close
Menu

Datatag Stöldskydd

Datatag Stöldskydd
Datatag Stöldskydd

 

Vi på X-Maskiner är nu auktoriserade återförsäljare och installatörer av Datatag/Ceasar Stöldskyddssystem!

Vi utför märkning av de flesta typer av maskiner.Precis som alla de bästa uppfinningarna och idéerna är Datatags koncept enkelt, samtidigt som det drar nytta av dagens toppmoderna teknik för att permanent märka och skydda din egendom.
Datatags system kan bokstavligen täcka in tusentals unika identifieringsmärken eller taggar som kan döljas permanent på din egendom. En tjuv har nu den omöjliga uppgiften att ta bort varje enskilt identifieringsmärke utan att skada stöldgodset för att undvika risken för upptäckt. Samtidigt behöver polisen enbart lokalisera och identifiera ett eller två av märkena för att kunna underlätta åtal.

Datatag har haft stor påverkan när det gäller att reducera mängden stölder och brittiska Crown Prosecution Service har haft 100 % framgångar vid alla åtal då bevisningen har tagits fram av Datatag.Det prisbelönta systemet används för att avskräcka från stölder, men de används också i allt större utsträckning som ett spårningssystem för värdefulla tillgångar. Mer information...
 

Pris för märkning av jordbrukstraktor och entreprenadmaskiner: 3000kr exkl. moms. (gäller t.o.m. 30/6-2016)
Boka idag, i samband med service ger vi 15% rabatt!

För bokning, info samt prisuppgift på övriga maskiner kontakta:

John Mikaelsson, verkmästare
Tel: 070-214 10 22
E-mail: john.mikaelsson@x-maskiner.se