close
Menu

Vägunderhåll

Sandspridare, klaffskopor, vikplogar, frontblad, schaktblad, snöslungor, sopborstar...

Vi säljer maskiner för vägunderhåll från Sami och Tokvam.

Besök våra anläggningar eller kontakta oss via formuläret nedan.

Tillverkarens hemsida: Sami | Tokvam

Tokvam AS är ett norskt familjeägt industriföretag med en historia som sträcker sig tillbaka till 1958. Idag framstår Tokvam som ett högteknologiskt tillverkningsföretag, med stor erfarenhet och kunskap inom sina verksamhetsområden. Företagets kärnverksamhet är utveckling och produktion av redskap för snö och is. Försäljning och service sker genom ett nätverk av återförsäljare i hela Skandinavien. Framöver kommer vi att vidta ytterligare åtgärder för att stärka vår position. Vi kommer att bygga konkurrenskraft genom att leva våra kärnvärden: enkelhet, effektivitet och flexibilitet. Vi kommer att utveckla ett eget företag, utmana våra konkurrenter och våra kunder entusiastiskt.

 

 

Sandspridare

015 hemsidan

 

SMA 510-1600

   
Självlastande spridare med hydraulisk drift, byggd enligt skopprincipen. Perfekt för dig som alltid jobbar med samma spridningsbredd och som vill ha en enkel och driftsäker lösning.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

 

SMA2400_web

 

 

 

SMA 2400

 

Mycket kraftfull självlastande spridare för hjullastare med hydraulisk drift, byggd enligt skopprincipen.   Spridningsbredden är hela 240 cm av en totalbredd på 252 cm.   Lämpar sig för en rad olika spridningsmassor, inklusive grus och salt.

 

 

 

 

TokvamSV8000web

 

 

 

SV5000-8000

 

Hjulgående spridningsvagn byggd efter bogseringsprincipen för maximal spridningskapacitet. Levereras i två storlekar, 5000 & 8000.

 

 

 

 

TSA 2100 web

 

 

 

TSA 2100

 

Självlastande tallriksspridare. Det bästa valet för dig som arbetar med spridning på både parkeringsplatser, vägar och gångvägar. Steglös    justering av spridningsbredd 1–10 meter. Förbrukar 20–30 % mindre spridningsmassa än en traditionell valsspridare.

 

 

 

 

 

Snöfräsar

140MS web

 

 

140MS

 

En väl beprövad minisnöslunga som är anpassad till kompakttraktorer från 15 till 35 HK. (Traktorns vikt är också avgörande.)

 

 

 

220THS web

 

 

 

220THS

 

Rekommenderas för dig som har en mindre traktor och behöver en snöfräs av hög kvalitet. En prisvärd lösning, utan att vi har låtit det gå ut över kvaliteten. Detta är sannolikt den snöfräs som har störst kapacitet i sitt segment.

 

 

 

225HS_1_600

 

 

 

225HS

 

Snöslunga som är anpassad till traktorer från 50 HK. Snöslungan är utrustad med Tokvams väl beprövade system med lösa inmatarvingar, avlångt hål för toppstag som ger flyt i arbetsställningen och ”raka” sidovingar med optimal angreppsvinkel.

 

 

 

 

240-THS-web

 

 

240THS

 

En kraftig snöfräs i mellansegmentet som har varit marknadsledare i flera år. Rekommenderas från 70 hk och uppåt. Mycket bra i våt och tung snö. Goda skrapegenskaper som efterlämnar en slät och fin vägbana.

 

 

241THSFlex-Web

 

 

241THS Flex

Den flexibla brodern till 240 THS. 241 THS Flex kan bogseras, backas och frontmonteras som standard. Dessutom har den med sig många av de väl beprövade lösningar som vi känner till från 240 THS. Om du behöver en flexibel och funktionell snöfräs i mellansegmentet med den välkända Tokvam-kvaliteten, då är detta ditt val!

 

 

Snöplogar

u-plog web

 

 

U-plog

Tokvam UT finns med fyra olika arbetsbredder, från 400 cm till 490 cm. Tokvams patentsökta FlexFlow-flyt- och infästningssystem ombesörjer enkel användning och flexibla användningsmöjligheter.

 

 

vikplog-web

 

 

Vikplog

Tokvam VT finns i tre olika arbetsbredder från 280 cm till 380 cm. Tokvams patentsökta FlexFlow flyt- och infästningssystem ombesörjer enkel användning och flexibla användningsmöjligheter. Utöver sidopendlinghar plogen en vertikalpendling på 30 cm som ger fantastiska följegenskaper på ojämnt underlag.

 

 

Sopmaskiner

Produkt_19web

 

FK

Tack vare det inbyggda flytsystemet är Tokvam FK enkel och behaglig att köra, gör helt rent med litet borstslitage och klarar höga hastigheter utan hjul. Kombinerat med Premium tillverkningskvalite är detta det rätta valet för proffskunden.

 

 

För mer info om produkterna från Tokvam, Klicka här! 

 

Hitta din närmaste kontakt

Har du frågor? Kontakta vårt team!