Service, reservdelar & tillbehör

Vänta aldrig för länge utan gör servicen i tid för att undvika driftstopp. Kontakta oss direkt eller besök din närmaste anläggning för service.

Kontakta:

Vi har full service och reservdelshantering för bland annat följande varumärken:
John Deere, Avant, Sami, Palmse Trailer, Palms, Perfect, Grégoire Besson, Jeantil, Homburg, Sulky, Elho, Lucas G, Mammut, Japa m.fl.

Nu samarbetar vi med WEBPARTS där du kan hitta äldre och utgående reservdelar med en rabatt upp till 50%. Logga in på www.web-parts.com och sök efter dina reservdelar redan idag!

Datatag Stöldskydd

Vi på X-Maskiner är nu auktoriserade återförsäljare och installatörer av Datatag/Ceasar Stöldskyddssystem. Vi utför märkning av de flesta typer av maskiner. Precis som alla de bästa uppfinningarna och idéerna är Datatags koncept enkelt, samtidigt som det drar nytta av dagens toppmoderna teknik för att permanent märka och skydda din egendom. Datatags system kan bokstavligen täcka in tusentals unika identifieringsmärken eller taggar som kan döljas permanent på din egendom. En tjuv har nu den omöjliga uppgiften att ta bort varje enskilt identifieringsmärke utan att skada stöldgodset för att undvika risken för upptäckt. Samtidigt behöver polisen enbart lokalisera och identifiera ett eller två av märkena för att kunna underlätta åtal.

Datatag har haft stor påverkan när det gäller att reducera mängden stölder och brittiska Crown Prosecution Service har haft 100 % framgångar vid alla åtal då bevisningen har tagits fram av Datatag.Det prisbelönta systemet används för att avskräcka från stölder, men de används också i allt större utsträckning som ett spårningssystem för värdefulla tillgångar. 

För bokning, info samt prisuppgift på övriga maskiner kontakta verkmästare John Mikaelsson på 070-214 10 22 eller john.mikaelsson@x-maskiner.local

JOHN DEERE UPPKOPPLAD SUPPORT

Maximalt utnyttjande av maskinkapacitet: Börja arbetsdagen trygg i förvissningen om att du och dina maskiner har stöd av en skicklig och erfaren fjärrservicespecialist.

Uppkopplad support

John Deere återförsäljare har tillgång till flera unika, avancerade fjärrverktyg, såsom Expert Alerts varningsmeddelanden, för att tillhandahålla avancerat stöd som hjälper dig att optimera maskinens prestanda och maximera den aktiva körtiden. De flesta av våra maskiner levereras med ett femårigt uppkopplingsabonnemang direkt från fabrik så att du ska få den fulla fördelen av de verktyg våra återförsäljare använder, förutsatt att du har gett ditt samtycke.

Fjärrstyrda maskininställningar

Med verktyget fjärrstyrd monitoråtkomst minskas inställningstiden betydligt, eftersom det möjliggör för återförsäljarens produktspecialist att koppla upp sig mot monitorn i hytten och hjälpa dig med inställningarna. Produktspecialisten kan också bistå dig med uppbackning för prestandahöjande åtgärder. Systemet gör det mycket enklare för dig att kommunicera med återförsäljaren i händelse av problem, vilket är ännu en viktig faktor som ökar den aktiva körtiden.

Utbildning vid leverans

Ändamålsenlig förarutbildning hos din återförsäljare. Utbildningen fokuserar på de av maskinens funktioner som är viktigast för produktiviteten och visar hur dessa kan användas för att optimera driften.

Fjärrstyrd maskinövervakning

Återförsäljarens produktspecialister övervakar driften av dina maskiner med hjälp av John Deere Connected support och uppkopplingsteknik, som Expert Alerts varningsmeddelanden och Machine Dashboard informationspanel. Om en driftstörning indikeras kontaktar vi dig omedelbart och erbjuder den förebyggande uppbackning som behövs för att minimera risken för stillestånd.

Expert Alerts

Varningsmeddelanden (Expert Alerts) är vår senaste, unika utveckling på systemsidan, som använder särskilda algoritmer för att förutsäga problem innan de hinner få en negativ inverkan eller orsakar maskinskada. Genom att felsöknings- och reparationsinformation genereras automatiskt kan återförsäljarens servicetekniker reagera snabbare vilket minskar risken för längre stillestånd.

Ebersprächer Dieselvärmare

Installera Ebersprächer diselvärmare i din traktor idag, X-Maskiner är auktoriserade installatörer och återförsäljare.
Kontakta oss för mer information och pris.